WineTime
WineTime
Имахме изключително късмет да наследим земя, която винаги е произвеждала страхотни вина, единствената ни задача е да продължим да бъдем винопроизводители и да предаваме професията си на поколенията, които ни следват. За целта трябва да отдадем най-голямо уважение на най-важното за нас: почвата, като я обработваме по прост, чист и здравословен начин. Вкусът на района на произход е нещото, което ни интересува най-много да продължим, това е ароматът на почвата, която навлиза, уникална и несравнима, в нашите вина. Всяка употреба на вещества отвън би повлияла и ще повлияе на вкуса на произхода. Ние вярваме толкова много на този вкус на произход, че от реколтата от 2013 г. до днес ферментацията, която се извършва в нашите изби, се извършва без използване на стартерни дрожди, а благодарение на местните дрожди.